top of page

Suquet Mar i muntanya


Ingredients:

Per a 4 persones: 4 cuixes farcides de bacó, panses i pinyons de ca la Candelària, 8 llagostins grans, 8 escamarlans mitjans, vi blanc, ceba, all, sal, pebre i oli d’oliva. Per a la picada: ametlles, all i julivert.

Preparació:

Fregim els llagostins i els escamarlans 2 minuts i els reservem. Marquem les cuixes de pollastre i, quan estiguin daurades, hi afegim la ceba i l’all tallat ben petit.Quan estiguin daurats, hi afegim el vi blanc i deixem que es redueixi. Quan s’hagi reduït, hi afegim el brou fins que cobreixi el tall i deixem que es cogui a foc lent uns 30 minuts. Hi afegim els escamarlans, els llagostins i la picada i ho deixem coure uns 5 minuts i ja estaràapunt per a ser servit.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page