top of page

Sopa de galets farcits


ingredients:

1 l. de brou (verdures, ossos de vedella, porc, carcassa de pollastre, gallina), 32 galets (en poso 8 a cada plat), 1 gra d'all, 50 g. de pernil serrà, 3 branquetes de julivert, 100 g. de carn de pollastre picada, 100 g. de carn de porc picada, 100 g. de carn de gall dindi picada, 1 ou gran i sal.

Preparació:

Posem al foc una cassola amb aigua i sal i quan estigui bullint hi tirem els galets. Els tenim 2 minuts al foc i els passem a un colador. Els airegem procurant que no els quedi aigua dins.

Un cop hem fet això, preparem el farcit. Per a dur-ho a terme, posem les carns picades en un bol i hi afegim l'all, el pernil i el julivert, tot ben picadet, i l'ou cru. Ho barregem bé. Jo no hi poso sal, ja que el pernil ja en deixa anar suficient. Amb aquesta barreja anem omplint el galets, ajudant-nos d'una cullereta petita. Posem el brou al foc i quan bulli hi afegim els galets. Seguim les instruccions del paquet quant al temps de cocció, descomptant-ne els 2 minuts que abans ja han estat bullint. Quan estiguin cuits ja podem servir la sopa.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page