Sopa de galets farcits


ingredients:

1 l. de brou (verdures, ossos de vedella, porc, carcassa de pollastre, gallina), 32 galets (en poso 8 a cada plat), 1 gra d'all, 50 g. de pernil serrà, 3 branquetes de julivert, 100 g. de carn de pollastre picada, 100 g. de carn de porc picada, 100 g. de carn de gall dindi picada, 1 ou gran i sal.

Preparació:

Posem al foc una cassola amb aigua i sal i quan estigui bullint hi tirem els galets. Els tenim 2 minuts al foc i els passem a un colador. Els airegem procurant que no els quedi aigua dins.

Un cop hem fet això, preparem el farcit. Per a dur-ho a terme, posem les carns picades en un bol i hi afegim l'all, el pernil i el julivert, tot ben picadet, i l'ou cru. Ho barregem bé. Jo no hi poso sal, ja que el pernil ja en deixa anar suficient. Amb aquesta barreja anem omplint el galets, ajudant-nos d'una cullereta petita. Posem el brou al foc i quan bulli hi afegim els galets. Seguim les instruccions del paquet quant al temps de cocció, descomptant-ne els 2 minuts que abans ja han estat bullint. Quan estiguin cuits ja podem servir la sopa.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts