top of page

Patates farcides amb salsa de pebrot escalivat


Ingredients: patates mitjanetes, alls tendres, gambes pelades, pebrot escalivat vermell, formatge cremos, sal, oli d'oliva, pebre negre i pebre vermell picant.

Preparació:

Coem les patates al vapor i reservem. Tallem els alls tendres molt fi i els saltegem en una paella amb una mica d'oli d'oliva, quan estiguin tendres afegim les gambes, quan redueixi l'aigua que deixin anar salpebrem i retirem del foc, ho triturem amb la batedora fins aconseguir una pasta fina i reservem.

Pelem les patates i amb una cullera fem un forat per al farciment. La patata de fer el forat la afegim al triturat anterior i li passem la batedora. Amb una cullera omplim la patata i li posem una mica de pebre vermell picant per sobre. Triturem el pebrot vermell escalivat i el formatge cremós a la batedora i salpebrem.

Muntem el plat, posem una base de salsa de pebrot i sobre posem les patates farcides.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page