top of page

Mini canelons d'ànec

Ingredients per 72 canelons

3 cuixes de confit d’ànec, 50 gr. de pernil ibèric, 1 bloc de 100g de foie micuit, 2 cebes dolces 3 caixes de 12 canelons de remull (el Pavo), poma, mantega, reducció de vinagre balsàmic Pedro Ximenes, Ametlla crocant per decorar.

Preparació:

Sofregim les cebes que hem tallat a daus petits en una paella amb oli i sal. La tapem i coem la ceba a foc mínim fins que estigui ben sofregida. Un cop és sofregida hi incorporem el pernil ben trinxat i el confit d’ànec, el qual hem desossat amb les mans i posteriorment picat, ho remenem tot junt uns dos minuts. Per a la compota hem de pelar les pomes, tallar-les a quarts, treure'ls els cors i coure-les amb una mica de mantega i d’aigua. Un cop fet això, les reservem. Submergim les plaques de caneló amb aigua calenta el temps que ens indiqui al paquet. Assequem les plaques i les tallem per la meitat. A sobre, hi posem un trosset de foie micuit i la mescla d’ànec, pernil i ceba. Un cop fet això, enrotllem els canelons. Els posem en una safata per escalfar al forn, els cobrim amb paper de plata i els coem uns 20 minuts. Quan sigui el moment de servir, posem al fons del plat una mica de compota de poma, que prèviament hem reservat, els canelons, i a sobre d'aquests, una mica més de puré de poma. Quan haguem fet això, els empolvorem amb ametlla picada i hi afegim crema de vinagre balsàmic.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page