top of page

Mini còctel de gambes


ingredients:

48 llagostins cuits, 1 mango, ½ pinya, 1 poma, 1 alvocat, 1 ceba tendra, oli d'oliva, unes gotes de suc de llima, sal i pebre.

Per a la salsa rosa, 9 cullerades soperes de maionesa, 1 cullerada sopera de mostassa, 3 cullerades soperes de quètxup, unes gotes de whisky i 2 cullerades soperes de suc de fruita de la passió.

Preparació:

Primer pelem els llagostins deixant-los la cua a 24 (la meitat). Després, tallem a daus petits el mango, la pinya, la poma i l'alvocat. Amanim amb unes gotes de suc de llima, oli d'oliva, sal i pebre. A continuació, tallem la polpa de l'alvocat, hi afegim una mica de ceba, unes gotes de suc de llima, una mica d'oli i sal. Ho passem per la batedora i ho guardem en una màniga pastissera dins de la nevera. A posteriori piquem la meitat de les gambes ben finetes. Barregem la salsa rosa amb el suc de fruita de la passió i acabem muntant la copa amb una cullerada de salsa rosa al fons, capes de fruita, les gambes picades i ho cobrim amb la crema d'alvocat. Només quedarà clavar-hi els llagostins sencers. És recomanable servir-ho molt fred.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page