top of page

Faves amb sèpia


Ingredients:

1,500 kg de faves desgranades

1,500 kg de sípietes petites

2 cebes

4 porros

1 manat d'alls tendres

menta

sal i oli

Preparació:

Primer de tot, sofregiu la ceba picada i deixeu-la daurar a foc baix. Mentrestant saleu la sípia (neta i tallada), i un cop la ceba estigui daurada, incorporeu-la al sofregit i deixeu-ho enrossir tot junt. A continuació, poseu-hi els alls tendres tallats i remeneu-ho. Quan s'hagin estofat una mica, afegiu-hi les faves. Remeneu-ho i després aboqueu-hi el fumet de peix fins que quedi cobert. Finalment, tireu-hi la menta i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora i ja tindreu el plat acabat.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page