top of page

CREMA DE CARBASSA AL CURRI

Ingredients:

8 kg. de carbassa, 2 kg. de patata, 1.5 kg. de pastanaga, 4 porros, 1 kg. de ceba, 2 l. de brou de verdures, castanyes congelades (Mercadona), fulles de menta, curri, nou moscada en pols, sal i oli d'oliva.

Preparació:

Netegem el porro, el tallem juntament amb la ceba i el posem uns minuts en una cassola gran. Pelem i tallem les patates, les pastanagues i la carbassa a daus, i ho afegim a la cassola, reservem una mica de carbassa i pastanaga per la decoració. Deixem-ho coure uns 5 minuts, afegim el brou i ho deixem coure uns 15 minuts més. Hi afegim 2 c / s de curri en pols i 1 de nou moscada. Ho triturem i si queda molt espès hi podem posar una mica de llet o nata, deixem que reposi una mica. Mentrestant, descongelem les castanyes (7m. al microones) i les passem per la paellafins que quedin una mica daurades i les reservem. Tallem la carbassa i la pastanaga a la brunoise i deixem que caramel·litzi una mica en una paella i reservem. Muntem el plat, hi servim la crema i el decorem amb la carbassa, la pastanaga, les castanyes i la fulla de menta.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page