top of page

Ceba i alvocat farcits


Ingredients: Per 2 P. 1 alvocat, 2 cebes, 3 ous petits, 1 llesca de pa de pages, formatge de cabra, julivert, anous, sal pebr negre i oli d'oliva.

Preparació:

Ceba farcida

Preparació:

Posem 4 m. les cebes al micro, passat aquest temps deixem refredar. traiem les capes del centre per fer el buit per al farciment i les reservem. Posem una mica d'oli en una paella, tallem la ceba reservada en trossos petits i la tirem a foc lent procurant que no hi hagi cap tros cremat, la reservem en un bol. Traiem la molla de pa en trossos petits i les afegim al bol, tallem la meitat del formatge a daus petits i els posem al bol, posem les nous trossejades, sal, pebre i si volem alguna espècie, batem l'ou i l'afegim, ho remenem bé. Omplim les cebes, ratllem la resta del formatge i ho posem sobre i a gratinar.

Alvocat farcit

Preparació:

Tallem l'alvocat per la meitat al llarg, traiem l'os, fem una mica mes de buit salpebrem, trenquem l'ou i el posem dins de l'alvocat, posem julivert, formatge ratllat i ho posem al forn fins que es cogui la clara el rovell ha de quedar poc fet.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page