Ceba i alvocat farcits


Ingredients: Per 2 P. 1 alvocat, 2 cebes, 3 ous petits, 1 llesca de pa de pages, formatge de cabra, julivert, anous, sal pebr negre i oli d'oliva.

Preparació:

Ceba farcida

Preparació:

Posem 4 m. les cebes al micro, passat aquest temps deixem refredar. traiem les capes del centre per fer el buit per al farciment i les reservem. Posem una mica d'oli en una paella, tallem la ceba reservada en trossos petits i la tirem a foc lent procurant que no hi hagi cap tros cremat, la reservem en un bol. Traiem la molla de pa en trossos petits i les afegim al bol, tallem la meitat del formatge a daus petits i els posem al bol, posem les nous trossejades, sal, pebre i si volem alguna espècie, batem l'ou i l'afegim, ho remenem bé. Omplim les cebes, ratllem la resta del formatge i ho posem sobre i a gratinar.

Alvocat farcit

Preparació:

Tallem l'alvocat per la meitat al llarg, traiem l'os, fem una mica mes de buit salpebrem, trenquem l'ou i el posem dins de l'alvocat, posem julivert, formatge ratllat i ho posem al forn fins que es cogui la clara el rovell ha de quedar poc fet.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts